Топ 5 сватбени локации в София

Ако чувате сватбени камбанки в главата си и усещате пеперуди в стомаха, то тази статия е точно за Вас! Кои са тези топ 5 сватбени локации в София, за които непременно искате да знаете? Къде се намират тези магнетични места, които могат да Ви пренесат в приказка, за която дори не сте и мечтали? Няма да Ви държим повече в напрежение – ето нашата класация за топ 5 най-добри места за сватба в София!

Челна позиция в нашата класация топ 5 сватбени локации в София заема Резиденция Черешова Градина, която представлява луксозен имот, изграден специално за сватби, тържества, тийм билдинги, ергенски партита, рождени и именни дни и много други. Резиденцията е разположена само на 1 км северно от Панчаревското езеро, на 15 мин от центъра на София. Локацията се намира само на 15 минути от летище София, така че, ако чакате гости от чужбина трябва да вземете под внимание този огромен плюс! Капацитетът на закрито, който Резиденция Черешова Градина Ви предлага, е 300 места, плюс 70 паркоместа.
Офицялен WEB сайт

Комплекс Галени градини с основание е едно от най-търсените места в столицата, когато става въпрос за топ сватбени локации в София. Комплексът се намира в полите на Стара планина, на 17 км от центъра на София, на 3 км от околовръстния път на столицата. За Вашата мечтана сватба комплекс Галени градини може да Ви осигури 120 места в закрита шатра и 40 паркоместа. Градините на комплекса се простират на площ 6000 кв.м.
Офицялен WEB сайт

Вероятно не сте изненадани, че InterContinental Sofia е на трета позиция в нашата класация. Имайте предвид, че всеки един участник в тази класация може да бъде поставен на първо място. Всички посочени локации са уникални по своята същност и гарантирано ще Ви осигурят незабравимо преживяване!InterContinental Sofia е един от най-новите петзвездни хотели в София. Той е разположен в самото сърце на столицата и предлага спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша. Закритият капацитет е 80 места, като хотелът разполага с 194 стаи за нощуване.
Офицялен WEB сайт

Parasel Lake Club със сигурност попада в определението идеалното място за сватба в София. Намира се само на 15 км от столицата, до язовир Парасел, след с. Панчарево. Parasel Lake Club е едно от новооткритите бижута в близост до София – той отвори врати лятото 2021 г. Разполага със 150 места закрит капацитет и 40 паркоместа.
Офицялен WEB сайт

Ресторант MyChoice заема нашата почетна пета позиция в топ 5 сватбени локации в София. Разположен само на броени минути от центъра на столицата, ресторант MyChoice може да Ви осигури тишината, спокойствието и сватбената атмосфера, от която се нуждаете! Ресторантът разполага със 130 места закрит капацитет и 10 паркоместа. Може да го откриете сгушен уютно в полите на Витоша, с изчистен дизайн, стилен интериор и перфектно обслужване!
Офицялен WEB сайт

Надяваме се да сме успели да внесем малко ред във Вашето съзнание и да сме допринесли с идея за Вашата перфектна сватба! Ако искате да запаметите Вашите спомени от този специален ден с идеалната сватбена фотосесия – обърнете се към нас чрез формата ни за контант!

Tags: