За нас

Аз съм Тихомир Драгомиров – сватбен фотограф на свободна практика. Фотографията винаги е била голяма част от моя живот – преди – под формата на хоби, а сега и на професия. Още от момента, в който реших да се занимавам с това на професионално ниво, знаех че искам всичко да е перфектно- от техниката до крайния продукт. Всеки може да улови важен за Вас момент, но аз се старая кадъра да разказва Вашата история. Приемам всяка задача като ново предизвикателство и не правя компромиси дори и с най-малките детайли. Методът ми на работа е изграден на базата на пунктуалност, прецизност и пълно себеотдаване. Вярвам, че заедно можем да създадем нещо красиво, а – да бъда част от сватбения Ви ден – би било истинска чест.

Казвам се Светослав Ангелов-фотограф. Магията на фотографията ме грабна още като дете. Тогава за първи път видях как се появява изображение върху белия лист и разбрах, че това е моето хоби, а сега вече – и професия. Изкуството да запечатвам моменти върху негатива, стана любовта на живота ми, и искам да я споделя с хората, които я ценят. Защо съм избрал сватбена и портретна фотография? Изпитвам невероятно вълнение, знаейки че имам работа, която ми дава възможност да бъда креативен, докато документирам едно от най-важните събития за Вас- Вашата сватба. Търся в снимките си онези редки и съкровени моменти между хората, които ги карат да се вълнуват. При всяка фотосесия научавам нещо ново за любовта, живота и взаимоотношенията между хората. Чрез фотосите си искам да покажа колко силно емоционално въздействие има Вашата приказна любовна история.

 

Казвам се Симеон Петров – сватбен видео оператор. 2012-та година се оказа повратна година за професионалното ми развитие. По онова време стартирах като телевизионен оператор в местната кабелна телевизия за гр.Враца – RMTV. Огромна част от успеха ми днес се дължи на нея и на колегите оператори, които ме обучиха да работя професионално в тази сфера. Операторството ми допадна много. С течение на времето и развитието на интернет започнах да навлизам по-дълбоко в сферата на видео заснемането. До днес следвам социалните канали на известни оператори от различни точки на света и се уча от опита им.