За Нас

Аз съм Тихомир Драгомиров – фотограф на свободна практика.Фотографията винаги е била голяма част от моя живот, преди под формата на хоби, а сега и на професия. Още от момента, в който реших да се занимавам с това на професионално ниво, знаех, че искам всичко да е перфектно- от техниката до краиният продукт. Всеки може да улови важен за Вас момент, но аз се старaя кадърът да разказва Вашата история. Приемам всяка задача като ново предизвикателство и не правя компромиси дори и с най-малките детаили. Методът ми на работа е изграден на базата на пунктуалност, прецизност и пълно всебе отдаване. Вярвам, че заедно можем да създадем нещо красиво, а да бъда част от сватбения Ви ден би било истинска чест.

 

 

 

Казвам се Светослав Ангелов-фотограф.

Магията на фотографията ме грабна още като дете. Тогава за първи път видях, как се появява изображение върху белия лист и разбрах, че това е моето хоби, а сега вече и професия.Изкуството да запечатвам моменти върху негатива стана любовта на живота ми и искам да я споделя с хората, които я ценят.Защо съм избрал сватбена и портретна фотография?Изпитвам невероятно вълнение знаейки, че имам работа която ми дава възможност да бъда креативен, докато документирам едно от най-важните събития за Вас- Вашата сватба. Търся в снимките си, онези редки и съкровени моменти между хората, които ги карат да се вълнуват. При всяка фото сесия научавам нещо ново за любовта, живота,взаимоотношенията между хората.

Чрез фотосите си, искам да покажа колко силно емоционално въздействие има Вашата приказна любовна история.

 

Казвам се Симеон Петров.

Целта на операторската ми работа е устремена към Вашата крайна оценка: – Благодарим…

В този момент предизвикателството, което преживяваме заедно отстъпва път на взаимна удовлетвореност и приятелски чувства.