За Нас

tihomi-svatben-fotograf
svatben-fotograf-svetoslav
svatben-video-operator-foto

Аз съм Тихомир Драгомиров – фотограф на свободна практика. Фотографията ми беше хоби – сега е и професия. Когато реших да се занимавам с фотография на професионално ниво, аз не го приех това за работа а за предизвикателство. Предизвикателство защото почти всеки може да улови важен за вас момент, но за мен е важен начина по който кадъра разказва вашата история. Няма да крия от вас, че това да бъда част от вашият сватбен ден би било чест за мен.

 

 

 

 

 

Казвам се Светослав Ангелов-фотограф.

Магията на фотографията ме грабна още като дете. Тогава за първи път видях, как се появява изображение върху белия лист и разбрах, че това е моето хоби, а сега вече и професия.Изкуството да запечатвам моменти върху негатива стана любовта на живота ми и искам да я споделя с хората, които я ценят.Защо съм избрал сватбена и портретна фотография?Изпитвам невероятно вълнение знаейки, че имам работа която ми дава възможност да бъда креативен, докато документирам едно от най-важните събития за Вас- Вашата сватба. Търся в снимките си, онези редки и съкровени моменти между хората, които ги карат да се вълнуват. При всяка фото сесия научавам нещо ново за любовта, живота,взаимоотношенията между хората.

Чрез фотосите си, искам да покажа колко силно емоционално въздействие има Вашата приказна любовна история.

 

Казвам се Симеон Петров.

Целта на операторската ми работа е устремена към Вашата крайна оценка: – Благодарим…

В този момент предизвикателството, което преживяваме заедно отстъпва път на взаимна удовлетвореност и приятелски чувства.